Diensten

Alles over belastingen

Fiscaal advies is voor ons een breed begrip. Voor ons betekent dat: wij maken (letterlijk) werk van alles wat met belastingen te maken heeft. Maar vooral: het oplossen van lastige belastingvraagstukken of het uitvoeren van een herstructurering; denk aan de overgang van de eenmanszaak (of VOF, of maatschap) naar een of meer B.V.’s, een aandelenfusie, een bedrijfsfusie, een juridische (af)splitsing. Het zijn stuk voor stuk middelen om uw fiscale en/of financiële positie te verbeteren of te vereenvoudigen.

Heeft u een conflict met de Belastingdienst, dan regelen wij uw bezwaarprocedure, of we gaan nog verder met een beroepsprocedure bij de rechter.

Of wilt u een second opinion over een fiscaal advies? Dan kijken wij graag met u mee.

Uiteraard nemen we ook uw werk uit handen als het gaat om ingewikkelde (of eenvoudige) belastingaangiften, zoals inkomstenbelasting, erfbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting.

Tenslotte heeft iedere particulier, maar vooral iedere ondernemer voortdurend diverse fiscale vragen of twijfels. Wij maken graag een fiscale scan (bijvoorbeeld voor een due diligence onderzoek), en beschrijven hoe u er fiscaal ‘voor staat’. Waar zitten de risico’s en waar liggen de kansen?

Fiscale scans

Fiscale scans

Wij denken dat uw fiscale positie kan worden geoptimaliseerd. Immers, iedereen heeft een...

Second opinion

Second opinion

Wilt u een second opinion over een fiscaal advies? Dan kijken wij graag met u mee. Dat...

Juridisch probleem?

Juridisch probleem?

Als fiscaal jurist zijn we gefocust op fiscale problemen. Die gaan we aanpakken, en...

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak