Ondernemingen

Fiscaal en juridisch advies voor ondernemingen

U heeft een onderneming. Dan kunt u zomaar een fiscale vraag bedenken. Toch? U kunt bij Attend | fiscalisten terecht met uw fiscale vragen en wensen. Dat kan via diverse routes:

 ‘Ik verzorg mijn jaarcijfers of jaarrekening zelf’

Zelf

Als u alles zelf doet, kunnen er zomaar fiscale risico’s ontstaan. Of fiscale kansen blijven liggen. Ieder z’n vak…

Misschien moet u uw juridische structuur veranderen. Of wilt u uw bedrijf verkopen. Neem dan contact met ons op.

‘Ik laat mijn jaarcijfers of jaarrekening verzorgen door mijn accountant’

Samen met uw accountant

U kunt besluiten om uw administratieve zaken en de jaarrekening bij een accountant of een administratiekantoor te laten uitvoeren. In de volksmond ‘de boekhouder’.

Goed belastingadvies is een ander vak. Het is daarom prima mogelijk om uw fiscale zaken aan ons uit te besteden. Op die manier heeft u uw zaken bij twee partijen liggen. Dat kan onhandig lijken, maar hoeft het niet te zijn. Voor specifieke zaken is het juist handig als er een ‘derde’ (bijvoorbeeld Attend | fiscalisten) meekijkt.

Bovendien is het aanbevolen om lastige fiscale vraagstukken door een fiscalist te laten oplossen en uitvoeren.

U kunt gewoon cliënt blijven bij uw eigen accountant of administrateur, en daarnaast uw belastingzaken met Attend | fiscalisten regelen. Accountants en administratiekantoren vormen een belangrijk deel van onze cliënten. Spreek met uw accountant of dat u uw fiscale zaken via Attend | fiscalisten laat lopen.

Zo kan het ook: uw accountant wint over uw fiscale positie advies in bij Attend | fiscalisten.

Veel accountants- en administratiekantoren weten ons inmiddels te vinden. Ze stellen ons vragen over uw fiscale zaken of hebben een lastige fiscale vraag waarop ze het antwoord niet weten.

Soms vraagt een accountant advies bij Attend | fiscalisten, zonder dat u het weet. Soms weet u het wel, en heeft uw accountant dat met u overlegd.

Accountants

Wij zijn uw vraagbaak of externe fiscalist voor uw organisatie, als u meer fiscale capaciteit of kennis nodig heeft. Dat doen we tegen een scherp tarief.

Ondernemingen

Wij zijn er voor ondernemers. Schakel ons in voor fiscale (deel)opdrachten, fiscale scans, aangiften, en belastingbesparing.

Particulier

Als u particulier bent, van ‘groot of klein vermogen’, weten wij raad met uw fiscale en financiële positie. En soms bespaart u belasting!

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak