Over ons

Wij heten Attend en we zíjn attent. Het Engelse werkwoord ‘to attend to’ betekent zoiets als ‘aandacht geven aan’. ‘Aandacht maakt alles beter’, wordt weleens gezegd.

Zó willen wij u van dienst zijn als cliënt van Attend. Waarom zou u teveel belasting betalen als dat minder kan? Uw fiscalist kan uw fiscale positie pas goed inschatten, als hij u kent en aandacht heeft voor uw situatie en behoeften. Heeft u het gevoel dat deze aandacht er voor u(w situatie) niet is, maar heeft u daar wel behoefte aan? Wij weten een oplossing: wordt cliënt van Attend | fiscalisten. Wij hebben gezamenlijk vele jaren ervaring in belastingadvies en accountancy. In al die jaren zijn we met zo veel vragen  geconfronteerd dat we gerust kunnen zeggen: komt u gerust met al uw vragen over belastingen en financiën.

Accountants

Wij zijn uw vraagbaak of externe fiscalist voor uw organisatie, als u meer fiscale capaciteit of kennis nodig heeft. Dat doen we tegen een scherp tarief (zonder instap-fee)

Ondernemingen

Wij zijn er voor ondernemers. Schakel ons in voor belastingbesparing, fiscale deelopdrachten, fiscale scans, en fiscale aangiften.

Particulier

Als u particulier bent, van ‘groot of klein vermogen’, weten wij raad met uw fiscale en financiële positie. En soms bespaart u belasting!

Uw fiscaal adviseurs

Van huis uit zijn wij fiscaal-jurist. Met een universitaire opleiding in fiscaal recht. We hebben ervaring met lastige fiscale vraagstukken, en natuurlijk ook de meer eenvoudige fiscale zaken. We kunnen bouwen op kennis van hoog niveau. Toch zijn we hele gewone jongens. En laagdrempelig.

We zijn belastingadviseurs die heel veel zelf kunnen uitvoeren. Dat merkt u in de benadering die wij hebben voor uw financiële huishouding. U merkt het ook in de prijs, want die valt u mee… Het mooie is dat wij al onze kennis in praktijk kunnen omzetten, waardoor we samen het beste resultaat bereiken.

Henk Bettink

Fiscalist

 “Rond 1995 startte ik in de detailhandel, waarin ik me verdiepte in de bedrijfsadministratie. Vervolgens ben ik in 1999 de accountancy ingegaan, en heb ik als assistent accountant gewerkt en tenslotte tot medio 2007 als relatiebeheerder in deze tak van sport gezeten. Vanaf medio 2007 heb ik me volledig toegelegd op het belastingrecht. Ondersteunend daarbij waren de opleiding bij het Register Belastingadviseurs en daarna de Master fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen, met een afstudeeronderzoek over de ‘fiscaal transparante B.V.’. Begin 2016 hebben Koos Zoeteweij en ik oude dromen uitgewerkt, en dat uiteindelijk resulteerde in een samenwerking met de naam ‘Attend | fiscalisten.’ (voorheen: Attend Belastingadviseurs)

Koos Zoeteweij

Fiscalist

Belastingadvies is een dynamisch en boeiend vak. Naast ervaring is het opbouwen en bijhouden van kennis onmisbaar om tot goede adviezen en oplossingen te komen. Beide elementen hebben de afgelopen jaren volop aandacht gehad. Vanaf 2006 ben ik werkzaam geweest op diverse accountantskantoren. Na een HBO-opleiding en een bachelor en master Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik een afstudeeronderzoek over het draagkrachtbeginsel gedaan. Erg interessant en actueel! Theorie en praktijk zijn twee heel verschillende dingen. Wat een klant pas echt tevreden maakt? Geen standaardbenadering, maar oprechte interesse in de persoon en de onderneming. Elke persoon is uniek, elke onderneming is uniek, dus dat moet ook gelden voor de benadering en de adviesrichting. Een unieke ervaring voor de klant, dat is het doel.

Britta Kroesbergen-Top
Managementassistente

Attend I fiscalisten is een jong en dynamisch bedrijf waar iedere collega elke dag als een uitdaging ziet. Daarom werk ik als Managementassistente met veel plezier bij Attend I fiscalisten, sinds november 2017. Dit komt zeker door de leuke collega’s waarmee ik samen mag werken, maar ook door de kansen die ik bij Attend I fiscalisten heb gekregen. Als werkgever zorgt Attend I fiscalisten ervoor dat je niet steeds dezelfde taken uitvoert. Er is veel afwisseling door mooie klussen die ’tussendoor’ komen. Zo is geen dag hetzelfde! Plan ik een dagje ‘fiscale aangiftes voorbereiden’, dan ben ik ondertussen de spil in het kantoor. Ik houd de agenda bij, verzorg correspondentie, ontvang bezoekers met koffie en thee en ben vaak het eerste aanspreekpunt voor de cliënt. Bij Attend I fiscalisten zit ik nooit stil!

Julia de Goffau
Assistent fiscalist

Naast mijn studie aan de Universiteit in Utrecht werk ik ook een aantal uur in de week bij Attend | fiscalisten. Met gezellige collega’s om mij heen doe ik zo naast mijn studie ook (praktijk)ervaring op.

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak