Accountants

Fiscaal en juridisch advies voor accountants- en administratiekantoren

Wat doen we?

Wij kennen de knelpunten van accountants en administratiekantoren: vaak te druk… Je kunt de focus verliezen op belangrijke fiscale zaken van uw cliënt. Aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, voor de hand liggende fiscale adviezen… Dat gaat nog wel. Maar soms is er achterstallig onderhoud.
Veelal gaat het over herstructurering, btw en overdrachtsbelasting of estate planning. De fiscaliteit is echter veel breder; een opsomming van de onderwerpen is altijd incompleet. En indien nodig of gewenst betrekken wij hierbij ook specialisten uit ons netwerk. Kom gerust met uw fiscale vraag!

Hoe?

Een aantal van onze huidige relaties heeft met ons een abonnementsvorm afgesproken. Voor een vast bedrag per kwartaal kunt u dan onbeperkt bellen om even te sparren of kleine fiscale vraagjes te stellen. Grotere opdrachten berekenen we veelal op urenbasis, maar het is ook mogelijk vooraf een offerte of kostenindicatie op te vragen.

Zo is er van alles mogelijk, met de focus om u te ontzorgen, en u te helpen een fiscaal optimale oplossing voor uw klant te kunnen bieden.

Wij adviseren accountantskantoren, administratiekantoren over tal van fiscale en juridische vraagstukken.

Wij doen dat bijvoorbeeld als:

Uw fiscale vraagbaak

Het uitvoeren van specifieke fiscale (deel)opdrachten

Het uitvoeren van bepaalde of alle fiscale werkzaamheden van een bepaalde cliënt

Het optreden als fiscale sparringpartner

Het werken als eigen ‘externe’ fiscalist

Et cetera

Twijfelt u?

We weten dat accountants soms aarzelen om zaken bij ons neer te leggen. Die aarzeling is niet nodig. Uw cliënt blijft uw cliënt. Wij hebben respect voor uw professie als accountant of administrateur, en nemen alleen het fiscale probleem over voor zover u of uw cliënt dat wil. Wij nemen de opdracht over, niet uw cliënt.

Heeft u als accountant of adviseur fiscale vragen waar u niet uitkomt of graag over van gedachten wilt wisselen? Neemt u gerust contact met ons op.

Accountants

Wij zijn uw vraagbaak of externe fiscalist voor uw organisatie, als u meer fiscale capaciteit of kennis nodig heeft. Dat doen we tegen een scherp tarief.

Ondernemingen

Wij zijn er voor ondernemers. Schakel ons in voor fiscale (deel)opdrachten, fiscale scans, aangiften, en belastingbesparing.

Particulier

Als u particulier bent, van ‘groot of klein vermogen’, weten wij raad met uw fiscale en financiële positie. En soms bespaart u belasting!

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak