Particulieren

Fiscaal en juridisch advies voor particulieren

Misschien denkt u: wat kan een fiscalist voor mij – als privé persoon – betekenen? Toch kunnen bij u als particulier veel zaken aan de orde zijn. Daarbij kan de kennis van een fiscalist u belasting besparen, of handvatten geven om juiste beslissingen te nemen. Juiste toepassing van wet- en regelgeving kan écht het verschil maken.

Voor vermogende particulieren is goede begeleiding door een fiscalist vaak geen overbodige luxe. Als u (veel) vermogen heeft, heeft u regelmatig vragen. Dat weten we uit ervaring. U heeft vragen zoals deze:

  • schenking (welke opties zijn er);
  • het nalaten van vermogen (wat gebeurt er dan);
  • het inzetten van vermogen (welke fiscale gevolgen);
  • en nog veel meer!

Wij bieden u een luisterend oor en gaan graag met u in gesprek om uw zorgen hierover van u over te nemen.

Laat uw persoonlijke situatie gerust eens beoordelen door één van de fiscalisten van Attend | fiscalisten.

Wij adviseren accountantskantoren, administratiekantoren en notariskantoren over tal van fiscale en juridische vraagstukken.

Wij doen dat bijvoorbeeld als:

Uw pensioen

Lijfrente of banksparen

Huwelijkse voorwaarden, en het wel of niet nakomen daarvan

Uw testament en de fiscale uitwerking daarvan

Welke kosten mag u aftrekken wanneer u een hypotheek afsluit voor uw eigen woning

Et cetera

Predikanten / voorgangers

Predikanten en voorgangers hebben een bijzondere positie als het gaat om belastingen. Uw inkomen is – fiscaal gezien – geen loon, en ook geen winst uit onderneming. Bij veel predikanten bestaat hun gehele inkomen uit ‘resultaat uit overige werkzaamheden’, en dat is – fiscaal – bijzonder. De fiscalisten van Attend zijn gespecialiseerd in de wet- en regelgeving die op uw situatie van toepassing is en hebben al lange tijd ervaring in advisering aan predikanten. Veel voorgangers/predikanten zijn cliënt bij Attend | fiscalisten.

Accountants

Wij zijn uw vraagbaak of externe fiscalist voor uw organisatie, als u meer fiscale capaciteit of kennis nodig heeft. Dat doen we tegen een scherp tarief.

Ondernemingen

Wij zijn er voor ondernemers. Schakel ons in voor fiscale (deel)opdrachten, fiscale scans, aangiften, en belastingbesparing.

Particulier

Als u particulier bent, van ‘groot of klein vermogen’, weten wij raad met uw fiscale en financiële positie. En soms bespaart u belasting!

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak