Doelgroep

Alles over belastingen

‘Iedereen heeft een fiscale vraag’ zeggen wij weleens. Ondernemers, accountants, administratiekantoren. Die zijn voortdurend met hun onderneming en de cijfers bezig. Maar een privépersoon heeft gewoon ook weleens een fiscale vraag…

We zijn belastingadviseurs die heel veel zelf kunnen uitvoeren. Dat merkt u in de benadering die wij hebben voor uw financiële huishouding. U merkt het ook in de prijs, want die valt u mee… Het mooie is dat wij al onze kennis in praktijk kunnen omzetten, waardoor we samen het beste resultaat bereiken.

Accountants

Wij zijn uw vraagbaak of externe fiscalist voor uw organisatie, als u meer fiscale capaciteit of kennis nodig heeft. Dat doen we tegen een scherp tarief (zonder instap-fee)
Lees meer >

Ondernemingen

Wij zijn er voor ondernemers. Schakel ons in voor belastingbesparing, fiscale deelopdrachten, fiscale scans, en fiscale aangiften.
Lees meer >

Particulieren

Als u particulier bent, van ‘groot of klein vermogen’, weten wij raad met uw fiscale en financiële positie. En soms bespaart u belasting!
Lees meer >

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak