Nieuwe website

Fijn dat u onze nieuwe website bezoekt!

Attend Belastingadviseurs gaat vanaf 1 december 2020 verder onder een nieuwe naam: Attend | fiscalisten. Deze naam sluit beter aan bij de kerntaken van het kantoor. Wij leggen onze focus op fiscale dienstverlening. Wij verlenen diensten aan ondernemers, accountants, administratiekantoren, en particulieren. Daarom zeggen wij weleens: ‘Iedereen heeft een fiscale vraag’. Daarom nodigen wij u uit voor al uw fiscale vragen en fiscale problemen.

De website is compleet vernieuwd en heeft een frisse look. Attend | fiscalisten is klaar voor de toekomst!

Attend | fiscalisten biedt al vier jaar een breed palet aan diensten op fiscaal gebied. Van huis uit zijn de eigenaren Henk Bettink en Koos Zoeteweij fiscalisten. Beiden zijn sterk in fiscale vraagstukken en staan klanten met raad en daad bij op dit gebied.


Ons team besteedt graag 100% aandacht aan de klant. De naam ‘Attend’ zegt dat eigenlijk al. Ze ontzorgen u van a tot z op een vakkundige maar laagdrempelige en toegankelijke manier. Henk: ‘Sinds wij vier jaar geleden hier samen startten zijn we sterk gegroeid. Inmiddels hebben we een mooie vaste klantenkring opgebouwd en daar zijn we trots op’. Koos vult aan: ‘Het up-to-date houden van onze kennis voor dit werk is cruciaal. Dat doen we door hier wekelijks een moment voor in te plannen.’


In de praktijk bedient Attend | fiscalisten kleinere accountants- en administratiekantoren, adviseert ondernemers en staat particulieren bij op belastinggebied, bijvoorbeeld als het gaat om vraagstukken als Estate Planning. Meer weten? Kijk vooral eens rond op de nieuwe website!

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Meer nieuwsberichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Neem vandaag nog contact op!

Ontdekt de unieke manier van adviseren van Attend | fiscalisten. Ons kantoor heeft letterlijk maar een kleine drempel… Onze manier van adviseren is gericht op uw behoefte. Geen onnodige dingen, maar wél de dingen die u nodig heeft. Welkom!

Plan nu een afspraak